Når du indsender vores kontaktformular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede
personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende din
henvendelse.

Medarbejdere

Mads Ege Christiansen

Ejendomsmægler MDE

Ege Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

GODE RA°D TIL KØBER

Ejendomsmæglere er som udgangspunkt sælgers mand. Dvs. at ejendomsmægleren varetager sælgerens interesser, og herunder bl.a. finder en køber, ordner papirer, fremviser osv. Ejendomsmægleren må ikke rådgive både sælger og køber i samme handel af indlysende årsager. Han eller hun må gerne tilbyde at ordne en del af papirarbejdet for køber med fx skøde og tinglysning, men der må ikke forekomme rådgivning.
Det normale at gøre, når man skal købe, er at bruge en advokat til at varetage sine interesser. Nogle vælger også at bruge en ejendomsmægler – en såkaldt købermægler – de har tillid til. Det koster lidt, men kan spare en for mange bekymringer.
Ejendomsmægler Ege Bolig har været næsten 45 år i branchen og har samlet en betydelig erfaring med ejendomshandel – også̊ i forbindelse med køb. Her har vi samlet nogle forskellige gode råd, som kan være værd at se på, når man står for at skulle købe en ejendom. Vil du vide mere om, hvordan ejendomsmægler Ege Bolig kan varetage dine interesse ved et huskøb, er du velkommen til at kontakte os.
De fleste ved godt, hvor de vil bo og i hvad. De kender som regel også både behov, ønsker og krav. Og havde man ubegrænsede midler var det bare at pege og købe... Det meste er til salg, hvis prisen er høj nok.
Men først og fremmest handler det om at lægge et realistisk budget i samarbejde med sin bankrådgiver, som også̊ alligevel som regel skal ind over, når finansieringen skal på plads. Der er ingen grund til at spilde tid på at finde noget, man ikke har råd til.
Så̊ snart budget og finansieringsmuligheder er på plads, kan man begynde at få et overblik over hvor, hvad, hvor stort og hvordan; dvs. at få klarlagt hvor man vil bo rent geografisk, hvilken form for bolig man ser efter, hvor meget plads man har brug for, hvordan det skal være indrettet osv.
Derefter begynder selve eftersøgningen, og her er der mange muligheder – både i aviser, hos ejendomsmæglere og på nettet, som bugner af portaler, hvor man kan se udbuddet. Tilmeld dig til køberkartoteket hos Ege.
Når en god kandidat er fundet, handler det om at kunne gennemskue salgsopstillingen; her er det en god idé at få hjælp fra enten en advokat eller en købermægler. Når alle parter er glade, kan man underskrive det vigtigste dokument, nemlig en købsaftale.
 
Før nøglerne kan modtages, skal der være styr på en række dokumenter; tilstandsrapporten, skødet, refusionsopgørelsen, energimærkningen og ejerskifteforsikringen.
> Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ege Bolig og få tjek på disse dokumenter

GODE RA°D TIL SÆLGER

Uanset om du sælger, fordi du har lyst til det eller fordi du er nødt til det, så der er række overvejelser, du med fordel kan gøre dig før du går videre. Vi har samlet nogle af de gode råd her, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte – også̊ for en uforpligtende snak om at sælge...
Det bedste tidspunkt for et salg er, når du har brug for det. Selvfølgelig er der en form for sæson for bolighandler, men det er vigtigere, at du sælger, når du har brug for noget andet – større, mindre, tættere på eller længere væk osv.
De fleste sælger, fordi de har brug for noget andet. Så̊ samtidig med, at du skal sælge, skal du også̊ gøre dig klart, hvad du har brug for. Sørg for at definere dine ønsker, krav og behov, og sørg for at have et klart overblik over den samlede økonomi, så du ved, hvad du har realistisk mulighed for. Tal med din bankrådgiver og få lagt et realistisk budget, så du ved, hvad du kan kigge efter. Det er ærgerligt at forelske sig i noget, hvor det senere viser sig at være for dyrt...
Det er naturligvis sund fornuft at få solgt, før du køber. Så slipper du for at sidde med dobbelt udgift i en periode, du ikke kender længden på. Og får du solgt, før du har fundet noget andet, er det nemt at finde en midlertidig løsning med fx en lejebolig.
Hos ejendomsmægler Ege Bolig har vi med næsten 45 års erfaring naturligvis et realistisk billede af ejendomsmarkedet, så̊ vi hjælper dig med at sætte en pris på din ejendom, som er fornuftig i forhold til markedet og mulighederne. Du kan naturligvis også̊ gøre det, at du beder om pris fra en af vores kolleger, så du får noget at sammenligne med.
I forbindelse med salg af en ejendom er det også̊ en god idé at få et overblik over, hvad der er lovkrav, hvad der er ens pligt og hvad der er en god idé. Hos ejendomsmægler Ege Bolig
hjælper vi dig gerne med at få et godt overblik over, hvad der ligger i ord som ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, huseftersynsordningen, elinstallationsrapport, energimærkning og før syns rapport.